Rólunk

Családi vállalkozásunk 1999 óta van jelen az informatikai szolgáltatások piacán. Fő profilunk az automatizálás. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az informatikai rendszerek fejlesztésében. Cégünk IoT (Internet of Things) technológiával, automatizálással és mikrokontroller programozással foglalkozik, hogy segítsük a kis és nagy vállalatokat az értékteremtő megoldásaik fejlesztésében. Kisvállalatok számára olyan megfizethető, skálázható és testreszabható megoldásokat kínálunk, amelyek segítségével könnyedén érhetnek el piaci növekedést. Nagyvállalatok esetében pedig komplexebb projektekben is részt veszünk, amelyeknek célja az átfogó vállalati folyamatok optimalizálása és digitalizálása. 

Az elektronikai eszközök tervezésétől, beszerzésétől a firmware programozáson át a felhasználói felület kivitelezéséig bízzon ránk mindent! 

IoT

Az IoT technológia egy olyan forradalmi terület, amely lehetővé teszi a gépek, eszközök és rendszerek közötti intelligens kapcsolatok létrehozását. Ezek hatékonyabbá, okosabbá és gazdaságosabbá tehetik a vállalkozások működését.  ​A beágyazott rendszerek olyan speciális számítógépek vagy számítástechnikai rendszerek, amelyek egyetlen feladatra vannak tervezve és beépítve más eszközökbe.  A két technológia összekapcsolva lehetővé teszik olyan intelligens és automatizált rendszerek létrehozását, amely biztosítja a vállalkozások számára, hogy szinte bármilyen folyamatot vagy tevékenységet automatizáljanak. Ezzel növelhető a  hatékonyság, és csökkenthetőek a költségek.

Érdekel

Mi  a közös projekünk menete?

Tervezés

Ön megfogalmazza célját, hogy milyen eredményt szeretne elérni. Közösen átbeszéljük a lehetőségeket, és az ön költségkeretén belül megkeressük a lehető legjobb megoldást, majd elindulunk egy Ön által jóváhagyott irányba. 

Technológia

A projekt kivitelezéséhez szükséges technológiai hátteret igény szerint teljes egészében biztosítjuk, ( hardver tervezés, gyártás, beszerzés, szoftver teljes körű kivitelezése) de ha Önnek vannak bevált szakemberei, csapatban, részfeladatokban is szívesen dolgozunk (pl. csak firmware írása meglévő, más által fejlesztett rendszerhez.)

Átadás

A megrendelt rendszert átadjuk (legyen az hardver, szofter, firmware), hogy Ön egy előre megbeszélt időszakon keresztül  tesztelje. A tesztidőszak végével munkánkra hibajavítási garanciát vállalunk. (Hardver eszközök esetében a jogszabályban meghatározott ideig.) 
 

Néhány hasznos információ rólunk:

1. Online konzultálunk

Természetesen igény esetén van lehetőség személyes találkozóra is, de amennyiben a feladat nem kívánja meg, online platformon is találkozhat velünk. Így az ország egész területén rendelkezésre állunk.

2. E-számla

Mi már elfelejtettük a papír alapú számlákat.

3. E-szerződés

Időt, pénzt és energiát takarítunk meg Önnek, szerződéskötéshez sincs feltétlenül szükség személyes találkozóra.

Keressen minket elérhetőségeink egyikén:

+3630 6498789
+3670 3146459

robotszoft(kukac)robotszoft.hu

kovacs.gabriella(kukac)robotszoft.hu

Székhelyünk: 
6223 Soltszentimre, Dózsa György utca 63.

hu_HUMagyar